Credo Travel, uw christelijke specialist in groepsreizen op maat!

Credo Travel organiseert groepsreizen voor kerkelijke gemeenten, koren of christelijke organisaties, afgestemd op hun wensen en behoeften. Door onze eigen christelijke identiteit weten we wat voor u belangrijk is en waar we zoal rekening mee dienen te houden.

Ons specialisme ligt op het gebied van reizen naar Israël. Voor de eerste keer naar het Beloofde Land? Wij hebben prachtige routes langs Bijbels historische plaatsen. Maar ook als u eerder in Israël bent geweest kunnen wij verdiepingsreizen aanbieden al dan niet in combinatie met bijvoorbeeld Jordanië. Dit alles onder begeleiding van deskundige en ervaren Nederlandssprekende gidsen.

Onze ervaring en specialisme reikt niet alleen tot Israël, maar ook daarbuiten. Zo organiseren we themareizen naar o.a. Duitsland, Malta, Cyprus, Griekenland of Turkije. Op iedere bestemming kunnen wij een gevarieerd programma aanbieden, op maat gemaakt en geheel naar uw voorkeuren. U kunt rekenen op onze deskundigheid, betrouwbaarheid en betaalbare kwaliteit. Laat ook uw volgende reis organiseren door Credo Travel. Neem contact op met Daniël Schutte en hij maakt graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Credo Travel
Eeuwigelaan 3
1861 CL Bergen

Tel: 088 1900 330
E-mail: info@credotravel.nl

Credo Travel is een handelsnaam van Bergerbos B.V.
BTW-nr.:  NL853677396B01
KvK-nr.: 59.875.453
IBAN: NL58 INGB 0006 4080 57 t.n.v. Isropa
BIC: INGBNL2A