Ervaringen van onze klanten

In al die jaren dat wij bestaan, hebben wij al vele mooie groepsreizen en incentives voor diverse groepen mogen organiseren. Of het nu ging om een bijzondere koorreis, een reis voor een kerkelijke gemeente of een unieke themareis, voor elke groep hebben wij een mooie reis op maat samengesteld. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

Sing in Israël met Arjan Breukhoven

Arjan Breukhoven

In maart 2019 vertrok ik met een groep van 75 personen richting Het Beloofde Land. Het werd een onvergetelijke reis voor alle deelnemers. Een geweldige samenwerking met Daniël Schutte in het voortraject en ook tijdens de reis. Indrukwekkende concerten in fraaie kerken, zingen op historische locaties. Organisatie en uitvoering waren toppie! Grote dank aan alles die dit hebben georganiseerd!

Bible League

Frans Boer

Voor de organisatie van onze donateursreis naar Zuid-Afrika kwamen wij bij Credo Travel uit. Een goede keuze! Het programma en de uitvoering waren prima in orde. Naast de projectbezoeken hebben de donateurs volop kunnen genieten van de natuur en cultuur van dit prachtige land. Credo Travel, bedankt!